Maak een onvergetelijke rondreis door Nieuw-Zeeland!

Nieuw-Zeeland, bekend als het land waar je overweldigd wordt door de prachtige natuur. De enorme variëteit binnen het landschap is voor iedere bezoeker imponerend en wonderschoon.Op een relatief kleine oppervlakte vindt je indrukwekkende bergen, schitterende regenwouden, gletsjers, ongerepte zandstranden, vulkanen en vele wilde dieren. Werkelijk een must see voor de doorgewinterde natuurliefhebber.

Een 28 daagse rondreis door Nieuw-Zeeland

Als je erover denkt om Nieuw-Zeeland te bezoeken, biedt Sawadee.nl een complete en afwisselende rondreis aan met een duur van 28 dagen. Tijdens deze reis bezoekt u onder andere de nationale parken Abel Tasman en Tongariro NP, Marlborough Sounds, verscheidene musea, Bay of Islands, Kaikoura, Waitangi en Rotorua (Maori cultuur), de prachtige zandstranden van the Catlins, het schiereiland Otago Peninsula en vele, vele andere plaatsen.

Tussen het reizen door zijn veel rustmomenten in het programma verwerkt. Je blijft bijvoorbeeld altijd minimaal 2 dagen op dezelfde plaats en daarnaast is er genoeg ruimte voor vrije tijd. De reis is dus een perfecte afwisseling van verplaatsen, wandelingen, bezichtigingen en ontspanning. Er is een binnenlandse vlucht inbegrepen alsook een optionele verlenging van een verblijf van 7 dagen op Fiji.

Extra reisinformatie 

Tijdens je reis door Nieuw-Zeeland ga je met een groep van maximaal 18 personen en wordt je vergezeld door een uiterst professionele Nederlandstalige reisleiding. De reisleiding zal ervoor zorgen dat je optimaal van de rondreis kunt genieten door je te informeren en waar nodig bij te staan. De beste tijd om de rondreis te boeken zijn de maanden oktober t/m maart. In die periode is de temperatuur het aangenaamst en kun je extra genieten van het vele groen in de natuur. Ook in het Nieuw-Zeelandse najaar (maart en april) kun je vanwege het milde en zonnige klimaat deze reis ook prima boeken.

De accommodaties 

Gedurende de reis verblijft u in zeer acceptabele accommodaties, die door middel van feedback van reizigers en een nauwgezette professionele beschouwing van de reisleiding zijn geselecteerd. Indien er onverhoopt een klein hotel in het programma volgeboekt zou zijn, wordt er altijd voor een goed en vergelijkbaar alternatief gekozen.

Praktische informatie 

– Zorg ervoor dat je paspoort na vertrek uit Nieuw-Zeeland nog minimaal 3 maanden geldig is. Je hoeft geen visum aan te vragen, aangezien je bij binnenkomst een verblijfsvergunning voor drie maanden ontvangt.

– In Nieuw-Zeeland betaal je met de Nieuw-Zeelandse dollar, aangeduid als NZ$. Er wordt in Nieuw-Zeeland veel gebruik gemaakt van de creditcard als middel om te betalen, en daarnaast kunt u in de steden en hotels gewoon pinnen. Neem wat contant geld mee voor het geval er onverhoopt eens een pinautomaat buiten werking is.

– Met uitzondering van het verblijf in Marlborough Sounds, alwaar u twee diners en twee ontbijten krijgt, zijn overige maaltijden niet bij de reissom inbegrepen. Dit is een bewuste keuze, zodat je de vrijheid hebt om de maaltijden naar eigen gerief samen te stellen.
– Het is wenselijk om vooraf goed na te denken over de uitrusting die je meeneemt. Houd als uitgangspunt aan dat te veel aan kleding en dergelijke eerder ballast vormt dan van pas komt.

Voor extra gedetailleerde informatie kun je de website van Sawadee.nl bezoeken.