Binnenkort een leuke busreis maken?

Het leuke van een busreis is dat je onderweg ontspannen kunt genieten van al het moois dat er op de weg naar je bestemming te zien is. Even heerlijk ontspannen met bijvoorbeeld je partner, familie, kleinkinderen of vrienden. Bolderman excursiereizen bied een groot aantal busreizen naar verschillende landen en steden, stedentrips en complete rondreizen. Bij sommige bestemmingen is het ook mogelijk om eerst te vliegen naar het land waar je rond wilt reizen om vervolgens met de bus verder rond te reizen.

Excursiereizen, rondreizen en stedentrips

Of je nu een korte stedentrip wil maken naar een Europese bestemming zoals Wenen, Praag of een 3 daagse trip wilt maken met de kleinkinderen naar Disneyland Parijs, bij Bolderman staat service hoog in het vaandel.

Elke trip, kort of lang, zult u genieten van persoonlijke aandacht en goede service. Er zijn meer dan 100 Europese bestemmingen waar je uit kunt kiezen dus er is voor iedereen  een interessante bestemming. De rondreizen worden gemaakt in een luxe touringbus die voorzien is van vele gemakken zodat je reis comfortabel verloopt. Hieronder enkele voorbeelden van leuke reizen die je met Bolderman kunt maken.

Vijf dagen genieten van een geweldig muziekspektakel

Naast de vele busreizen wat verder weg kun je ook kiezen voor een 5 daagse all-inclusive muziekspektakel in Assen. In Hotel De Bonte Wever treden s’avonds diverse artiesten op zoals Jannes, Ruth Jacott, George Baker en de Moeflons Band. Je verblijft in het hotel op basis van de all-inclusive formule dus het zal je aan niks ontbreken. Als dit nog niet genoeg is…je kan ook op diverse excursies zoals Giethoorn, de Orchideeënhoeve in Luttelgeest maar ook Friesland en Veenhuizen. Je kunt zelf kiezen waar je wel en niet naartoe wilt. Aan eten en drinken is ook gedacht want dit zit bij het all-inclusive pakket inbegrepen. Bekijk hier het hele programma en wat er bij de prijs allemaal is inbegrepen. Deze reis is al te boeken voor €399,- p.p

Rondreis Sicilië, Sorrento en Amalfikust

Op deze najaars rondreis ga je 15 dagen op pad naar Sicilië en het Zuiden van Italië. Je ontdekt Palermo en de omgeving van Toarmina en verder maak je excursies naar de bekende vulkaan Etna en het geweldig mooie eiland Capri en Pompeï. De heen en terugreis gaan via een mooie route door het Toscaanse land en het indrukwekkende Siena.

Wees op tijd en boek alvast je kerstreis voor het vol zit

Bolderman bied een hele keur aan kerstreizen die nu al te boeken zijn. Of je nu een paar dagen weg wil rond de kerstperiode of wat langer er is genoeg keus. Wat dacht je van een 6 daagse kerstreis naar het eiland Rügen in Noord Duitsland of 8 dagen Tsjechië naar Harrachov en het Reuzengebergte voor maar €399,- p.p en vertrek op 21 december 2019. Of ga eens 8 dagen naar het pittoreske Vrsar in Kroatië. Maar ook in Duitsland, Frankrijk, Nederland en Engeland zijn er diverse mogelijkheden om een weekje op kerstreis te gaan.

Bekijk alle mogelijkheden op de website van Bolderman