Luxe reizen in Mexico en het Caribisch gebied

Hoewel bekend is dat de meeste Mexicaanse en Caribische strandbestemmingen alle soorten reizigers verwelkomen, zijn er tal van unieke mogelijkheden beschikbaar voor luxe reizigers, zelfs op de meest gezinsvriendelijke locaties. Het merendeel van de luxe reismogelijkheden, van winkelen en dineren tot privétours en spabehandelingen, draait om de belangrijkste resorts van de regio. In tegenstelling tot de vele all-inclusive resorts in de regio die reizigers de toegang tot de diverse bezienswaardigheden en toeristische opties buiten het resort beperken, bieden luxe resorts in Mexico en het Caribisch gebied gemakkelijke toegang tot ongelooflijke ervaringen, terwijl het ook reizigers helpt bij het verkennen van elk aspect van hun bestemmingen.

Eetgelegenheden van wereldklasse

Naast de eersteklas accommodaties staan de beste resorts in de regio bekend om hun eetgelegenheden van wereldklasse. Hoewel veel van de beste Mexicaanse en Caribische bestemmingen tal van restaurants en uitgaansgelegenheden bieden, bieden de topresorts gasten gemakkelijke toegang aan tot enkele van de best beoordeelde bestemmingen. Bijvoorbeeld, op Aruba dienen het Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino als gastheer voor een van ’s werelds beste steakhouses, Ruth’s Chris Steak House, evenals een van de beste Italiaanse eetgelegenheden van het eiland, een elegant sushi-restaurant en verschillende bars die overal open blijven gedurende de dag. Top regionale resorts zoals het Aruba Marriott Resort bevinden zich ook op korte afstand van talloze bekroonde restaurants en elegante uitgaansgelegenheden. Het beste van alles is dat luxe reizigers tijdens hun verblijf in de beste resorts in Mexico en het Caraïbisch gebied de bezienswaardigheden en smaken van de regio in hun eigen tempo kunnen ervaren, versus all-inclusive resorts die reizigers beperkte opties bieden.

Een spa in het resort

Terwijl de meeste resorts in het Caribisch gebied en de Mexicaanse kustgebieden eenvoudig toegang bieden tot de beroemde stranden van de regio, bieden alleen de luxe topresorts de extra ontspanningsmogelijkheden van een spa op het terrein. Een van de beste voorbeelden is de Spa in JW Marriott Cancun Resort & Spa, een van de meest gevierde resorts in de regio en ontvanger van de prestigieuze Five Diamond Award. De spa in het JW Marriott Cancun Resort, zelf beoordeeld als een van de beste spa-bestemmingen in de regio, is een faciliteit van 35.000 vierkante meter met tal van behandelkamers, aerobicsstudio’s en een eersteklas fitnesscentrum met een van ’s werelds meest adembenemende baden. Naast het opmerkelijke interieur en een ongeëvenaard uitzicht op het Caribisch gebied, staat The Spa in JW Marriott Resort bekend om massageaanbiedingen van wereldklasse, geavanceerde ontspanningsprocedures en unieke cosmetische behandelingen die er geïnspireerd zijn op de rijke geschiedenis van de Riviera Maya. Hoewel de spa van het JW Marriott Resort het hele jaar door open is voor het publiek, hebben de gasten van het luxe resort er met volledige service voorrang en toegang tot de fitnessfaciliteiten en krijgen ze speciale tarieven voor spabehandelingen.

De hulp van Conciërges

Terwijl restaurants en spa’s op het terrein behoren tot de meest wenselijke voorzieningen in luxe resorts, maken de topbestemmingen in de regio het ook gemakkelijk voor reizigers om te genieten van alle soorten bezienswaardigheden en unieke ervaringen met behulp van deskundige conciërges.

Luxe reizigers zijn goed bekend met de onmisbare hulp van conciërges over de hele wereld, maar de toegewijde professionals in topresorts in Mexico en het Caribisch gebied bieden mogelijk de meest uiteenlopende diensten. Omdat veel van de regionale topbestemmingen elementen van kosmopolitische cultuur en avontuurlijke recreatie combineren, zijn conciërges van onschatbare waarde voor het helpen van luxe reizigers bij het ontwikkelen van spannende, evenwichtige routes. Conciërges in Mexicaanse en Caribische resorts kunnen de reizigers helpen om alles te reserveren, van tafels bij toprestaurants en kaartjes, tot spannende evenementen tot privérondleidingen door buitenbestemmingen en spannende actieve excursies.

Mogelijkheden voor ontspanning en entertainment

Van de wereldberoemde stranden van Cancun en Aruba tot meer tropische locaties zoals Curaçao en St. Kitts, luxe reizigers vinden in deze schilderachtige regio vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor entertainment en ontspanning. Het beste van alles is dat degenen die op zoek zijn naar echte luxe-opties bij het bezoeken van Mexicaanse en Caribische strandbestemmingen kunnen vertrouwen op de beste resorts van de regio voor zowel opties in het hotel, als hulp bij het verkennen van alle bezienswaardigheden daarbuiten. De luxe reizen in het Caribische gebied kunnen door elk soort reiziger geboekt worden, zowel voor koppels, als voor gezinnen met kinderen, alleenstaanden en zakenreizigers