Koken op hout Kookworkshop

Koken op hout

Koken op Hout (15 maart, 26 april). Eeuwenlang hebben Indianen cederhout gebruikt om vis, gevogelte en wild op te bereiden. Tijdens deze workshop kook je allerlei gerechten “op en in hout”. Kikkererwtenpannenkoekjes, soep van zelf gerookte knoflook, parelhoenboutjes in ceder houten vellen, citroenrisotto en als dessert op hout gekaramelliseerde ananas met gembersorbet en tuiles.

Onze eenmalige culinaire workshops vinden plaats op zondag van 11.30u tot 16.00u. Kosten bedragen € 69,- inbegrepen zijn een leenschort, koffie/thee/fris en een glas wijn tijdens de maaltijd. Recepturen worden na afloop toegezonden per mail.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bourgondie.com. De workshops vinden plaats bij minimaal 6 aanmeldingen. Facturatie geschiedt achteraf per mail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.