Workshop culinaire rollade maken

Houdt u, net als ik, van rollade en vind u het leuk de fijne kneepjes van het rollade maken te leren. Plus de geheime van de smid in dit geval de slager? Meld u dan aan voor de workshop rollade maken.

In de ambachtelijke slagerij Kastelein gaat u uw eigen rollade maken en leert u de eigenschappen van het rolladevlees beoordelen en de fijne kneepjes van het rolladeknopen. U leert diverse vleeswaren, groentes en kruiden te combineren en door middel van de ‘baktest’ te proeven hoe lekker het is. Zo creëert u uw eigen geheime recept voor een gevulde rollade. Het resultaat van deze gezellige avond neemt u natuurlijk mee naar huis en u krijgt een handleiding mee om thuis alles nog eens na te lezen.

Locatie: Slagerij Kastelein, Diepenheim
Extra datum:  vrijdag 18 november
Tijd: 19.00 – 22.15 uur
Kosten: € 95,- inclusief hapjes en drankjes, twee rollade van 800 gram en de handleiding.
Aantal deelnemers: maximaal 12, minimaal 8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.