3 dagen All inclusive Kerstmarkten Rijn en Moezel

Een fantastisch weekend beleven doet u met een all inclusive weekend waarin u de gezellige kerstmarkten langs de Rijn en Moezel bezoekt. U gaat onder andere naar de ondergrondse Kerstmarkt in de wijnkelders van Traben-Trarbach. De prachtige landschappen afgewisseld met de sfeervolle ambiance van de steden zullen u een unieke ervaring rijker maken! Het weekend is op basis van all inclusive, waardoor u tijdens uw verblijf geen extra kosten heeft aan maaltijden en drankjes.

Het reisprogramma

Vrijdag

Op vrijdag wordt u eerst naar het verzamelpunt gebracht, waarna u richting Duitsland vertrekt voor een bezoek aan het wijnstadje aan de Moezel genaamd Cochem. U bezoekt de gezellige Kerstmarkt rondom het Marktplein, met de vele kraampjes en sfeervolle Kerstversieringen. Uiteraard kunt u de heerlijke Glühwein proeven en genieten van de prachtige boulevard. Na dit bezoek wordt u naar uw hotel gebracht, alwaar u uzelf te goed kunt doen aan een heerlijke maaltijd en drankjes.

Zaterdag

De zaterdag begint met een lekker ontbijt, waarna koers wordt gezet richting Rüdesheim. Rüdesheim is een sfeervol stadje gelegen aan de Rijn en is bekend om haar vele wijnkelders. In het centrum is een unieke Kerstmarkt, waarbij midden op het stadsplein een levensgrote Kerststal staat. Verder kunt u genieten van de historische straatjes en monumentale panden, of een ritje met de kabelbaan maken voor een prachtig uitzicht over de stad. ‘s Avonds kunt u genieten van een diner in uw hotel en een lekker drankje aan de hotelbar.

Zondag 

Zondag wordt u naar Traben-Trarbach gebracht, een gezellig stadje aan de Moezel. Ook hier is een gezellige Kerstmarkt, welke zich onder de grond bevindt! U kunt genieten van vele kraampjes en wijnstands, alles uiteraard in een sfeerrijke Kerstambiance. In de loop van de middag wordt vertrek gezet richting Nederland, terug naar het verzamelpunt. Via de servicelijnen wordt u daarna afgezet bij uw aanvankelijke opstappunt.

 

Dit is een oude reis, deze reis is niet meer te boeken