Singlereizen voor 50-plussers

Bent u 50 jaar of ouder en single? En zoekt u een leuke en ontspannen vakantie, maar wilt u niet alleen gaan? Dan is een singlereis voor 50-plussers wellicht iets voor u! Wanneer u een groepsreis boekt voor singles, gaat u samen met leeftijdsgenoten een boeiende, leerzame maar vooral ook leuke en ontspannende reis tegemoet.

Weinig mensen vinden het leuk om alleen op vakantie te gaan. Tegelijkertijd is er vaak wel de behoefte om een interessante excursie te boeken of simpelweg een zonnig oord te bezoeken puur ter ontspanning. Of misschien bent u sportief aangelegd, en gaat u graag een week wandelen door de prachtige natuur? Er is een groot aanbod van singlereizen waardoor u een vakantie kunt boeken die prima aansluit bij uw wensen!

Bij een singlereis bent u logischerwijs allen single, wat voor een gemeenschappelijke deler in de groep zorgt. Naast de leuke ervaringen die deze reis u biedt, leert u gedurende uw vakantie nieuwe mensen kennen waarmee u op stap bent. Ontzettend leuk en gezellig!

Het aanbod

Zoals gezegd is er een zeer ruim aanbod van singlereizen voor 50-plussers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een avontuurlijke reis, waarbij u met andere singles zou kunnen gaan duiken of zeilen. Wanneer u zich liever een week laat verwennen, kunt u kiezen voor een singlereis waar de ontspanning voorop staat. Bij deze gezondheidsvakanties, ook wel body en mind-vakanties genoemd, kunt u eventueel mediteren of uzelf laten verwennen met bijvoorbeeld een Turks bad. Niets moet, u kunt uw eigen dagelijkse planning bepalen.

Naast voornoemde vakanties, zijn er nog vele andere mogelijkheden. Er zijn 50+ singlereizen gericht op cultuur, waarbij u door middel van een ervaren reisleiding meer te weten komt over interessante plaatsen. Ook een sportieve reis behoort tot de mogelijkheden. Met andere singles kunt u een gezellige en gezonde golfvakantie, skivakantie, fietsvakantie etc. beleven. Daarnaast kunt u vaak ook nog de voorkeur voor een land zelf bepalen.
Vele singles gingen u voor, en kwamen met voldoening thuis van een heerlijke vakantie. En mocht u nog twijfelen..wat is er nou leuker dan een vakantie gebaseerd uw eigen wensen?!