Maak uw eigen magazine

Maak uw eigen magazine

Heeft u er wel eens aan gedacht uw eigen tijdschrift te maken? Een echt magazine waarin u helemaal zelf bepaalt wat erin komt te staan? Magazineplaza biedt u de mogelijkheid om met uw eigen teksten, fotomateriaal en/of ingescande beelden een professioneel uitziend tijdschrift te maken.
Het zelf samenstellen van een magazine biedt vele leuke mogelijkheden. U kunt er uw eigen persoonlijke verhalen in kwijt, die van uw kinderen of uw hele familie. Wat u maar wilt.  Een zelfgemaakt magazine is daarnaast een ontzettend origineel cadeau. Wie wil er nou niet een humoristisch tijdschrift met grappige anekdotes en vergeten foto’s ontvangen voor zijn of haar verjaardag?

Speciaal voor bedrijven, verenigingen en stichtingen

Via magazineplaza.nl kunnen ondernemingen een eigen bedrijfsmagazine maken. Magazineplaza biedt voor bedrijven de mogelijkheid om door middel van een eigen tijdschrift zich op een kwalitatief hoogwaardige wijze te presenteren. Maar wellicht zoekt u als bedrijf eerder een leuk personeelsblad? Via een DTP service en speciale bedrijfspakketten is alles mogelijk.
Hoe werkt het?
Wanneer u een eigen magazine wilt maken bij magazineplaza, maakt u gebruik van de handige voorbewerkte pagina’s. Dit zorgt ervoor dat uw foto’s en teksten netjes in een strakke lay out terecht komen. Voordeel hiervan is tegelijkertijd dat bij het drukken van uw magazine alles reeds op de juiste plek staat. U kunt zelf kiezen uit verschillende stijlen om uw magazine een passend karakter te geven. Per stijl heeft u een ruime keuze uit 65 pagina-sjablonen. Afwisseling genoeg!

Uw eigen magazine bestellen

Wanneer u klaar bent met het opstellen van alle pagina’s kunt u het magazine bestellen. U kunt dan kiezen uit 4 kwaliteitssoorten, te weten brons, zilver, goud en glossy. Brons is aantrekkelijk geprijsd, zilver biedt goede kwaliteit, goud is topkwaliteit en de glossy-variant is van het niveau dat u in de winkel treft. De prijs van uw magazine wordt onder andere bepaald door de kwaliteit van het papier en het aantal pagina’s dat uw magazine heeft.

Magazine op maat

Wanneer u kiest voor een ‘magazine op maat’, huurt u uw eigen reporter of fotograaf. Het kan immers zo zijn dat u graag professionele hulp wenst bij het opstellen van uw magazine. Bij Magazineplaza is dit alles bespreekbaar, het gaat immers om het perfecte eindresultaat!

Magazineplaza is gestopt