Adverteren

Wie is de50plusser.

De 50 plusser is oorspronkelijk in 2007 opgericht en gestart als een kwartaal magazine die gratis te verkrijgen was via verschillende supermarkten, tankstations, bibliotheken ed. Na enkele jaren hebben we besloten om onze activiteiten alleen op het internet voort te zetten met de website www.de50plusser.nl aangezien het internet gebruik onder 50 plussers behoorlijk gestegen is en het ook mogelijk is om actueler te zijn.

De 50 plusser richt zich op de doelgroep vijftig – zestig. De doelgroep is nog aan het werk en denkt nog niet aan stoppen. De onderkant van deze groep heeft soms nog thuiswonende kinderen. Vele hebben al kleinkinderen en besteden daar ook veel tijd aan.

Ze staan vaak open voor nieuwe ontwikkelingen en hebben ook de nieuwste gadgets. Deze doelgroep houdt van het goede leven en kiest meestal voor kwaliteit, heeft behoefte aan uitgebreide informatie over producten of diensten, weten wat ze willen en zijn zich meer dan de jongere generaties bewust van hun gezondheid.

Daarnaast zijn ze vaak mantelzorger van 1 van hun ouders en zijn ze op zoek naar hulpmiddelen om hen te helpen bij de zorg en te zorgen dat ze langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Adverteren

Wij krijgen regelmatig de vraag om een artikel te plaatsen of om aandacht te besteden aan een bepaald onderwerp of produkt. Tijdelijk plaatsen wij uw artikel permanent voor een tarief van €199,- ex BTW. Zo kunt u uw product of onderwerp onder de aandacht brengen en ook uw positie in de zoekmachines vergroten doordat u een link plaatst naar uw eigen website, product of dienst. Er zijn een paar voorwaarden verbonden aan het artikel/advertorial.

  • Het artikel moet bestaan uit 500-750 woorden en moet in de je vorm geschreven zijn.
  • Het artikel moet informatief geschreven zijn en echt van waarde zijn voor onze lezers
  • Er moet een rechtenvrije foto van minimaal 800×600 pixels meegestuurd worden die wij mogen plaatsen bij het artikel.
  • Er mag 1 link geplaatst worden naar uw website of produkt.

Wij behouden ons het recht een artikel af te wijzen als wij deze niet geschikt vinden voor onze website.

Aanvraag artikel plaatsing