Ongewenste haartjes in het gezicht?

Met de leeftijd komen soms ook de kleine ongemakken zoals ongewenste haartjes in het gezicht. Vind u het ook zo lastig deze zelf in de spiegel te zoeken en ze dan ook nog met een pincet proberen ze te pakken te krijgen? Een zo goed als onmogelijke opgave.En u ziet uzelf ook niet naar uw dochter, vriendin of buurvrouw stappen met de vraag de ongewenste haartjes voor u te verwijderen. Dit alles is ook niet langer nodig want de oplossing voor uw ongewenste (lange) haartjes is de Wizzit.

Een geweldig apparaatje wat u misschien al eerder op tv heeft gezien. Met de Wizzit verwijderd u snel en pijnloos de haartjes met wortel en al, hierdoor bent u wekenlang verlost van de ongewenste haargroei. De Wizzit localiseerd zelf de haartjes, zonder dat u er een spiegel bij nodig heeft.


Deze unieke epileertechnologie trekt haartjes aan als een magneet, zodat u nooit meer een spiegel nodig hebt. Gewoon even met de Wizzit over de probleemzone gaan en… alle haartjes verdwijnen! Daarom werkt u er 30, 40, ja zelfs 50 keer sneller mee dan met een pincet.

Met de Wizzit verdwijnen zelfs stoppeltjes in een oogwenk. Dit komt doordat de Wizzit speciaal werd ontworpen om haartjes stevig vast te houden, hoe kort of fijn ze ook zijn. En door de roterende beweging worden die haartjes van top tot wortel zachtjes, maar grondig verwijderd. De Wizzit is ideaal om lastige haartjes rond uw kin mee te verwijderen of op uw bovenlip, wenkbrauwen of waar dan ook op het gezicht. Hij is bovendien perfect voor haartjes op de nek, onderarmen, handen, vingers, voeten, tenen en zelfs voor de bikinilijn! Hij werkt op 2 mini-penlitebatterijen.

Niet in de winkel te koop

Bestel nu uw eigen Wizzit 1 + 1 gratis voor slechts € 39,95. U ontvangt hem in een praktisch opbergtasje. En bovendien krijgt u er gratis een handige manicure- en make-up set bij, maar bestel dan wel snel, want Op=Op!

De originele Wizzit 1 + 1 gratis voor slechts € 39,95!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.