668 dingen doen aan het water

668 dingen doen aan het water 

De vakantie komt er weer aan en dat is toch bij uitstek de tijd om er op uit te gaan en leuke dingen te gaan ondernemen met vrienden, familie, kinderen en/of kleinkinderen.

De reisgids 668 dingen doen aan het water omschrijft allerlei leuke en originele uitstapjes waarin het Nederlandse water centraal staat.

668 dingen doen aan het waterHet boekje is onderverdeeld in verschillende categorieën met de thema’s Doen, Eten en Drinken en Slapen.

Doen

Wat dacht je van op beversafari in de Biesbosch met een fluisterbootje of dobberen met uw kleinkinderen in een vreemdsoortig vaartuig zoals een terrasboot, klomp of waterbuggy of gewoon heerlijk relaxed varen in een sloepje. Of je nou op zoek bent naar een informatief, avontuurlijk of relaxed uitje, er staan meer dan genoeg leuke doe-adressen in.

Eten en drinken

Uiteraard wil je op zijn tijd ook de innerlijke mens verwennen, dat kan met deze lijst van high tea adressen, smakelijke restaurant met uitzicht over het water, maar ook heerlijk picknicken terwijl u aan het varen bent met een heuse picknickmand, of als je van luxe houd…..varen met een eigen kok aan boord.

Slapen

Wil je liever wat langer van je uitstapjes genieten kies dan 1 of meerdere overnachtingen in een watervilla, pipowagen of leuke bed and breakfast welke uitkijken of uitzicht hebben op het water. Ook staan er leuke adressen in als u juist wil overnachten OP het water. Kleinkinderen vinden het waarschijnlijk geweldig om te kunnen slapen op een kampeervlot, in een hotel die op palen boven de zee gebouwd is of op een gerestaureerde scheepsaak.

Het boekje 668 dingen doen aan het water heeft genoeg ideeën voor leuke, originele uitjes. Hou je van water dan is dit zeker een aanrader!

  • Auteur:    Eveline Hagenbeek
  • Aantal pagina’s:  304
  • ISBN10:  9021553457
  • ISBN13:  9789021553450