3 dagen kerst shoppen in Londen

3 dagen kerst shoppen in Londen

London heeft in de kerstperiode zoveel mooist te bieden. Geniet van de mooi versierde winkelstraten en de feestelijke kerstverlichting als u kerstinkopen gaat doen in Engeland. Doe u tegoed aan  typische Engelse lekkernijen terwijl u langs de prachtig versierde etalages loopt.

Op vrijdag vertrekt u richting Noord Frankrijk waar u via de Kanaaltunnel naar Engelenad reist. Vanuit daar vertrekken we naar Canterburry waar u een paar uur kunt genieten van de sfeervolle kerstmarkt. In de avond vertrekken we naar het hotel in London.

Zaterdags verblijft u in London. U wordt door de chauffeur naar de stad gebracht waar u uitgebreid kunt shoppen. In de bekende winkelstraat Oxford Street hangt sfeervolle kerstverlichting en de etalages zijn op en top in kerstsfeer. Het indrukwekkende warenhuis Harrods moet u natuurlijk ook even bezoeken!oxford street kerst

Savonds geniet u nog van een geweldige lichttour door de stad. U ziet The Big Ben, Westminster Abbey en The Tower Bridge. Zondag beginnen we aan de terugreis via de kanaaltunnel en de Franse en Belgische autowegen.

Deze reis is al te boeken vanaf € 179,- p.p.