Mobiel abonnement, betaald u niet teveel?

Voordelig en goed mobiel abonnement

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een mobiel abonnement maar vaak betalen we er meer voor dan nodig is. Veelal kun je een stuk goedkoper uit zijn per maand en het is dan ook zinvol om te kijken zodra je mobiel abonnement afloopt of het een idee is om over te stappen of om je gsm abonnement voor een jaar te verlengen bij je huidige provider.

Op jaarbasis kan het tientallen, soms honderden euro’s schelen dus het is zeker de moeite waard om te kijken of je mobiel abonnement ook (een stuk) goedkoper kan.

Voordat je een (nieuw) gsm abonnement gaat uitkiezen is het handig om wat dingen op een rij te zetten zodat je weet wat je nu precies wil en zoekt.

  • Bel je veel met je gsm en zo ja hoeveel minuten denk je nodig te hebben
  • Ditzelfde geld uiteraard ook voor smsjes. Hoeveel gebruik je of denk je nodig te hebben
  • Heb je internet nodig op je gsm? (voor bv whatsappen en je e-mail checken heb je internet nodig)
  • Wil je ook direct een nieuwe telefoon bij je gsm abonnement of wil je een sim only (alleen maar een bel/sms/internet abonnement zonder telefoon)?

Afhankelijk van wat je met je telefoon wil doen kun je een mobiel abonnement kiezen.

Het heeft weinig zin om een duur abonnement te kiezen met 300 belminuten als je zelf bv nooit belt met je gsm. Wil je gaan voor iets wat je al kent en waarvan je weet dat een groot publiek er tevreden over is dan blijft KPN altijd een goede keus. Je betaald soms iets meer maar KPN straalt ook wel iets vertrouwds uit waar je misschien graag wat meer voor betaald.

Maar naast deze bekende telefonie provider zijn er nog vele voordelige aanbieders zoals Simyo. Studentmobiel, Ben en Belsimpel.

Een tip van ons!

Als je ook een nieuwe gsm nodig hebt maar je wil niet de hoofdprijs betalen en je vind het ook niet erg dat het niet het allerlaatste model is maar bv het 1 na laatste model dan heeft GSM Topdeals hele mooie en voordelige aanbiedingen. Zelfs voor onder de 20 euro per maand heeft u dan een nieuwe gsm inclusief belminuten, sms’en en internet om te whatsappen.

Wij hebben een top 3 gemaakt van betrouwbare vergelijkingsites waar je de beste prijs- en kwaliteitsverhouding krijgt afhankelijk van je behoefte.

 [go_pricing id=”gsmabonnement”]