iPhone voor senioren

iPhone voor senioren

De iPhone van Apple is een zeer complete multimediatelefoon die erg geliefd is bij een groot publiek. Dit gebruiksvriendelijke boek boordevol tips helpt bij het vertrouwd raken met de iPhone. De schermafbeeldingen en stap voor stapinstructies begeleiden bij het werken met de belangrijkste functies en vele mogelijkheden. Met de iPhone 3GS, 4 en 4S kunt u niet alleen (video)bellen, maar ook e-mailen en internetten.

Daarnaast is een aantal standaard apps (programma’s) beschikbaar voor het maken van foto’s en video’s, beluisteren van favoriete muziek en zelfs het bijhouden van een agenda. En als u een uitstapje wilt maken en een routebeschrijving nodig heeft, gebruik dan de app op de iPhone! Handiger kan bijna niet! In dit stap voor stap-boek leert u hiermee omgaan.


Als u eenmaal met de standaard apps en opties kan werken, zijn er in de App Store nog veel meer gratis en betaalde apps beschikbaar. Bijvoorbeeld recepten, horoscopen, kaartspellen, fotobewerkingsprogramma’s, enzovoorts. U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een app verkrijgbaar.

Ontdek snel de mogelijkheden van deze handige telefoon met dit onmisbare boek! Een greep uit de onderwerpen: – bellen en sms’en; – verbinding maken met Wi-Fi of 3G; – internetten en e-mailen; – standaard apps gebruiken; – apps downloaden in de App Store; – foto’s, video en muziek; – met handige tips en trucs als bonushoofdstuk bij het boek.

Productinformatie

Uitgever :Visual Steps
ISBN :9789059051485
Bindwijze: Gebonden
Verschijningsdatum: maart 2012
Formaat: 277 x 205 x 31 mm.

 iPhone voor senioren

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.